CB VALLROMANES

El Club Bàsquet Vallromanes és una entitat esportiva inscrita en el Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 17292.

dilluns, 15 de juliol del 2019

ÈXIT I RECORD HISTÒRIC DEL V TORNEIG 3X3 NOCTURN VALLROMANES – MEMORIAL MARI



FOTO DE LA GRAN FAMÍLIA DEL BÀSQUET ( Foto de Arturu de Alba)

Divendres 12 de juliol es va celebrar el cinquè 3x3 Nocturn de Vallromanes – Memorial Mari, organitzat pel Club Bàsquet Vallromanes. 24 equips van apuntar-se al torneig i disputar-se més 40 partits amb prop d’un centenar de jugadors i més de 300 assistents com a públic en tot l'acte. Participants provinents de tota la província de Barcelona. Un torneig que s’ha consolidat com un un dels millors 3x3 i on alguns, el consideren el millor 3x3 nocturn de la Comarca i comarques veïnes.

El torneig torna a batre un Nou record històric d’inscripcions i de participants, on va acabar guanyant l’equip “Bambie Team” amb un premi valorat en 500 euros gràcies a les aportacions dels comerços.



 CAMPIONS DEL TORNEIG 3X3 "BAMBIE TEAM" AMB ELS MEMBRES DE LA JUNTA  Miquel Riera, Lluís Navarro, David Carrillo i Oscar Marimón ( foto c.b.vallromanes)




Des del club Basquet Vallromanes volem donar les gràcies als voluntaris que van ajudar a muntar i portar el 3x3.

Per iniciar el torneig vam poder comptar amb la fusió dels grups de Batucada KaniMambo i Valltocats.

Volem donar les gràcies a tots els jugadors i equips que van participar. Van fer que tornem a fer historia i ser un 3x3 de qualitat. El més important per nosaltres és que tothom es senti com a casa i gaudeixi d’un dia festiu del bàsquet.

Sobretot donar les gràcies a tots els comerços i establiments, que han col·laborat i que gràcies a ells, hem pogut tirar endavant el torneig amb les seves aportacions i col·laboracions.

Seguim reclamant que la pista rellisca i es un risc al igual que calen pintar les línies, que portem anys reclamant-ho. Volíem realitzar una exhibició amb el número 30 mundial de Trial i ens ho va denegar l'Ajuntament. Vam trobar a faltar la presència d'algun membre del Govern en aquesta activitat, que és la més gran en competicions col.lectives el municipi


Properament, més fotos del torneig. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada